Formular de retur

  Motivul returnarii

  Produsul este deschis

  Ne dorim ca fiecare experienta de cumparaturi de pe www.fizybuy sa fie una placuta si satisfacatoare, iar in cazul in care sunteti nemultumit de un produs achizitionat, suntem aici sa va ajutam.

  Termenul de Returnare:

  Aveti dreptul sa solicitati returnarea unui produs in termen de 14 de zile calendaristice de la data primirii acestuia. Pentru a returna un produs, asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur de mai jos:

  Politica de Returnare

  • Produselele sigilate vor putea fi returnate in termen de 14 de zile de la data achizitiei. Prin produse sigilate se desemneaza acele produse care sunt prezentate pentru retur in ambalajul original nedeschis (care nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura).
  • Produsele desigilate sau dezasamblate, dupa caz, vor putea fi returnate in termen de 14 de zile de la data achizitiei doar in situatia in care ambalajul original este deschis, deteriorat sau inlaturat, iar produsele nu prezinta semne de utilizare, manevrare si/sau uzura .
  • Daca returnati un produs deteriorat sau utilizat intr-un mod care reduce semnificativ valoarea, ne rezervam dreptul de a reduce sau de a refuza rambursarea.
  • Daca returnezi un produs care este deteriorat sau folosit astfel incat valoarea lui a fost redusa, ne rezervam dreptul de a-ti restitui doar o parte din pretul produsului la momentul achizitiei. Evaluarea va fi efectuata de catre echipa fizybuy.ro
  • Prin exceptie de la mentiunile prezentate mai sus, Vanzatorul nu va accepta, in nicio situatie, solicitari de retur pentru anumite categorii de produse, dupa cum urmeaza: produsele care nu pot fi returnate din motive de igiena, comercializate fara ambalaj sau desigilate din ambalajul original (ex produse din categoria Ingrijire Personala)
  • Politica de retur se adreseaza persoanelor fizice.
  • Costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Cumparator.

  Pentru mai multe informații va rugam sa cititi Termenii si Conditiile 

  Rambursarea

  Rambursarea banilor se va face de la data primirii returului si nu va depasi 14 zile de la aceasta data. AFV SOLUTION SRL isi rezerva dreptul de a bloca rambursarea banilor pana la primirea produsului returnat.

  In ipoteza confirmarii solicitarii de retur a serviciilor, contravaloarea va fi returnata prin intermediul aceleiasi modalitati de plata utilizata la achizitie sau pe un card retur la solicitarea clientului.

  Contact:

  Daca doriti sa returnati un produs sau aveti intrebari referitoare la procesul de returnare, va rugam sa ne contactati la numărul +40 756569412 sau prin email: [email protected] . Echipa noastra de asistenta va fi bucuroasa sa va ajute si sa va ofere informatiile necesare.

  Va multumim ca ati ales fizybuy.ro!. Vom depune toate eforturile pentru a va asigura o experienta placuta si lipsita de stres.